Obavijest učenicima i učiteljima br. 15./2015.

 I. U petak, 17. travnja 2015. godine u 11,30 učenici „B” smjene naše škole sudjeluju u najvećoj akciji čišćenja u Lijepoj našoj pod nazivom Zelena čistka s ciljem naučiti mlade kako očuvati okoliš uz brigu i ljubav prema prirodi, da bi postali pozitivan primjer svojim vršnjacima, te razvili svijest prema ispravnom odlaganju otpada i mjerama za očuvanje okoliša.

Kroz projektne aktivnosti prošlih godina mladi su shvatili kako je potrebno brinuti se o zaštiti i očuvanju okoliša, te koliko je važnost okoliša bitna za kvalitetan i zdrav život ljudi. Prošle godine u ovoj akciji sudjelovalo je 52.000 volontera i preko 250 obrazovnih institucija iz 198 gradova diljem Hrvatske, a očišćeno je oko 4.800 tona otpada.

II. Sljedeći petak, 24. travnja 2015. godine u 11,30 učenici „A” smjene sudjeluju, u sklopu našeg volonterskog kluba, a u suradnji s Udrugom Zvono Belišće, u čišćenju ostatka okoliša naše škole (prostor uz Karašicu, prostor do ceste-uz veliki oprez od prometa…) s ciljem da kroz ove dvije akcije očistimo najviše što je moguće okoliš naše škole.

Pozivam, uz sve učenike i razrednike, sve djelatnike škole te roditelje učenika koji se žele priključiti ovim akcijama na aktivan doprinos gore navedenog.

Učinimo naš lijepi okoliš još ljepšim uz zajednički rad i druženje.

 Valpovo, 15. travnja 2015. godine.

Ravnatelj

                                                                                               Dalibor Košutić, prof. v.r.