Obavijest učenicima br. 1/2015.

Dragi učenici!

Srdačno pozdravljam vas i vaše učitelje na početku ove školske godine, a posebno učenike prvih razreda, kojima želim ugodne trenutke u prvim danima školovanja.

Evo nekoliko važnih poruka za početak školske godine:

  1. Učenici se moraju ponašati u skladu s Pravilnikom o kućnom redu, što znači da moraju uredno i na vrijeme dolaziti u školu, skrbiti se o školskoj imovini, kulturno se ponašati za vrijeme boravka u školi i izvan nje, te se uljudno odnositi prema učiteljima i drugim radnicima škole.
    Strogo se zabranjuje pušenje u školi i školskom prostoru, te uporaba mobitela za vrijeme nastave.
    Za vrijeme malih i velikih odmora učenici ne smiju napuštati prostore škole, a ukoliko to čine – čine na vlastitu odgovornost.
    Škola nije odgovorna za nestanak stvari i novca za vrijeme boravka učenika u školi.
    Sa svim ostalim odredbama Pravilnika o kućnom redu učenici će biti upoznati od svojih razrednika.
  2. Prema Odluci Učiteljskog vijeća učenici nisu dužni nositi preobuću, osim za nastavu tjelesno-zdravstvene kulture u sportskoj dvorani.
    Rad školske mliječne kuhinje započinje od ponedjeljka 14. rujna po cijeni od 4.00 kn po danu u Matičnoj te 3.50 kn u područnim školama. Molim učenike da se za prehranu u mliječnoj kuhinji prijave razrednicima.
    Toplo preporučam prehranu u našoj mliječnoj kuhinji jer po toj cijeni je nemoguće tako kvalitetno se hraniti u vlastitom aranžmanu (3 kuhana obroka tjedno) te pozivam djecu – koja se ne hrane – da se još jednom konzultiraju sa svojim roditeljima i eventualno prijave razrednicima.
  3. Učenici će i ove godine imati mogućnost osiguranja od nesretnog slučaja o čemu će dobiti naknadne obavijesti.
  4. Obavještavamo učenike, učitelje i roditelje da će od ponedjeljka 7. rujna 2015. godine radno vrijeme računovodstva za sve uplate, isplate i ostalo biti svaki radni dan od 12.00 do 15.00 sati.

Svim učenicima i učiteljima želim uspješan početak nove školske godine, a učenicima želim da marljivim radom postignu što bolji uspjeh.

Valpovo, 7. rujna 2015. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.