Međuopćinsko natjecanje osnovnih škola u krosu

U srijedu, 7. listopada 2015. godine, u prijepodnevnim satima na pomoćnom nogometnom igralištu NK Valpovke u Valpovu održano je Međuopćinsko natjecanje osnovnih škola u krosu. Sudjelovalo je šest osnovnih škola (Bizovac, Koška, Belišće, Petrijevci, Ladimirevci i Valpovo) s ukupno 37 učenika (16 djevojčica i 21 dječakom). Za našu, Osnovnu školu Matije Petra Katančića, trčali su: Elena Abramić, Marija Grgić, Lucija Jurić, Ana Klobučar, Izak Poljak, Ivan Babok, Tin Golub, Noa Petrović, Anto Lovrić i Leonid Orozović. U ekipnoj konkurenciji djevojčice su osvojile treće mjesto, a dječaci drugo.

U kategoriji za djevojčice konačno, ekipno prvo mjesto, osvojila je Osnovna škola Bratoljuba Klaića iz Bizovca, drugo je mjesto osvojila Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić iz Koške i na trećem je mjestu Osnovna škola Matije Petra Katančića iz Valpova. Kod dječaka je ekipno prvo mjesto osvojila Osnovna škola Ivana Brlić Mažuranić iz Koške, drugo mjesto naša škola, dok je treće mjesto pripalo OŠ Ivana Kukuljevića iz Belišća. Pojedinačno je kod djevojčica prva bila Martina Jakofi iz Bizovca, druga je Tina Kovačević iz Koške, a treća Elena Abramić iz Valpova. Kod dječaka je prvi Domagoj Mičan iz Koške, drugi je Matej Crnec također iz Koške, a treći je bio Stjepan Poljak iz Belišća.

Svi natjecatelji zaslužuju pohvale što su svojim sudjelovanjem i korektnim sportskim ponašanjem uveličali ovu našu manifestaciju koja se već tradicionalno tijekom godina održava u Valpovačkom parku. Veselimo se i nadamo nastavku tradicije te promicanju zdravog, sportskog načina života među mladima.

IMAG0484