Obavijest učenicima br. 9./2015.

I.

Obavještavam učenike da Koordinacije udruga iz Domovinskog rata Valpovštine i ove godine organizira obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine akcijom “I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI” u utorak 17. studenog 2015. godine u 17.30 na Trgu kralja Tomislava u Valpovu.

Naša Škola će organizirati zajednički odlazak 5. C razreda (učiteljica Anica Zrna) i 6. D razreda (učitelj Marko Skelac). Ukoliko se netko iz razredne nastave želi priključiti obilježavanju, molim da me o tome obavijesti.

Pozivam učitelje, učenike i njihove roditelje iz „A” smjene da svojom svijećom i sjećanjem odaju dužnu počast herojskom gradu Vukovaru.

II.

Akcija sakupljanja starog papira, s obzirom da smo ju organizirali prvi put, prošla je odlično. Prikupili smo ukupno 3,5 tone papira, nakon uplate financijskih sredstava od strane Unijapapir d.o.o. Osijek novac će biti podijeljen po razredima – koliko je tko skupio. Čestitam i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u akciji i najavljujem novu u proljeće 2016. godine.

stari_papir_201511130533

Valpovo, 16. studenog 2015. godine

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r