Obavijest učenicima br. 12./2015.

I.

U utorak 22. prosinca 2015. godine u 18.30 sati u Centru kulture Katančić održat će se svečana priredba prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana te molim učenike i roditelje, koji su u mogućnosti, da nazoče priredbi.
Toga dana će biti skraćena nastava u obje smjene, svaki sat će trajati 35 minuta.
„B“ smjena započet će nastavu u 8.00 sati, a završiti u 12.05.
„A“ smjena sa započet će nastavu u 13.00 sati, a završiti u 17.05.
Po učenike putnike autobus će u Bocanjevce doći u 12.45, a odvoz učenika putnika je odmah po završetku obje smjene.

II.

Nastava u I. polugodištu završava u srijedu, 23. prosinca 2015. godine.
Toga dana nastavni sat će trajati 30 minuta, a radit će se 3 sata. Treći sat je sat razrednika te će učenici dobiti izvješća o postignućima u radu.
„B“ smjena započet će nastavu u 8.00, a završiti u 9.45 sati.
„A“ smjena započet će nastavu u 10.00, a završiti u 11.45 sati.
Veliki odmor će trajati 10 minuta, a neće biti prehrane u školskoj kuhinji.
Po učenike putnike autobus će u Bocanjevce doći u 9.45, a odvoz učenika putnika je odmah po završetku obje smjene.

III.

Upozoravam učenike da je zabranjena uporaba pirotehničkih sredstava u školi i okolišu škole. Učenike koji se ne budu pridržavali sankcionirat ćemo strogim pedagoškim mjerama.

IV.

U akciji „Darujmo im vodu” koju je pokrenula naša Škola za peteročlanu obitelj iz Šaga od kojih je dvoje naših učenika, prikupili smo dovoljno sredstava kako bi zgotovili posao (kompletno uređenje kupaonice). Zahvaljujem učenicima, njihovim roditeljima, a posebno kolegama učiteljima koji su kupili stotinjak karata za humanitarni koncert te tako pomogli uspješnom završetku ove akcije. Završetak radova očekujemo do Nove godine.

V.

Zahvlajujem svim učenicima i učiteljima koji su i ove godine u akciji Caritasa prikupljali sredstva za pomoć obiteljima u potrebi. Za dvije obitelji naših učenika na osnovi prikupljenih sredstava kupili smo poklon-pakete u vrijednosti 500,00 kuna, a razliku smo uplatili na račun Caritasa. Hvala što ste svojom dobrotom i plemenitošću uljepšali Božić ovim obiteljima.

VI.

U ponedjeljak 11. siječnja 2016. godine počinje nastava u 2. polugodištu, a na nastavu u prijepodnevnu smjenu dolaze učenici “A” smjene.

Svim učenicima, njihovim roditeljima i zaposlenicima škole želim čestit Božić i sretnu Novu godinu.

Valpovo, 21. prosinca 2015. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r