Obavijest učenicima br. 10

I.

Društvo Naša djeca grada Valpova za Vaše je mališane organiziralo besplatnu božićnu predstavu u suradnji s dječjim klubom Moltonko iz Osijeka. Predstava će se održati u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine, u Centru kulture M.P. Katančić u Valpovu, s početkom u 18h.

Nakon predstave će biti fotografiranje s Djedicom.

II.

Glazbeni odjeli naše Škole pripremaju koncerte prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Centar kulture Sigmund Romberg u Belišću bit će domaćin koncerata 19. prosinca 2016. godine u 17.30 i 19.00 sati. U utorak, 20. prosinca u Centru kulture M.P.Katančić, Valpovo također su na rasporedu dva koncerta, u 17.30 i 19.00 sati.

Na koncertima će se predstaviti polaznici igraonice, tečaja plesa te učenici naše glazbene škole, stoga pozivam djelatnike, roditelje i sve zainteresirane na navedene koncerte.

III.

U četvrtak, 22. prosinca 2016. godine u Centru kulture M.P.Katančić, Valpovo održat će se završna svečana priredba u 18.30 sati. Pozivam sve djelatnike, roditelje i sve druge kako bi, na svim ovim koncertima, istinski podržali naše učenike koji su, zajedno sa svojim učiteljima, uložili puno truda kako bi nam uljepšali nadolazeće blagane.

Toga dana u Matičnoj školi u popodnevnoj smjeni neće biti održana zadnja dva sata nastave (5. i 6. sat).

IV.

Nastava u I. polugodištu završava u petak, 23. prosinca 2016. godine. Toga dana nastavni sat će trajati 30 minuta, a radit će se 3 sata. Treći sat je sat razrednika te će učenici dobiti Izvješća o postignućima u radu.

“B” smjena započet će nastavu u 8.00 sati, a završiti u 9.45 sati.

“A” smjena započet će nastavu u 10.00, a završiti u 11.45 sati.

Veliki odmor će trajati 10 minuta, a neće biti prehrane u školskoj kuhinji.

Po učenike putnike autobus će doći u Bocanjevce u 9.30 sati, a odvoz učenika putnika je odmah po zvaršetku obje smjene.

V.

Grad Belišće poklanja besplatno klizanje našim učenicima i tijekom školskih praznika. Termini rezervirani za klizanje su: 28. prosinca (srijeda) od 12 do 14 sati te 3. siječnja (utorak) i 5. siječnja 2017. godine (četvrtak) od 12 do 14 sati.

Pozivam učenike da koriste navedene termine, a Gradu Belišću se najljepše zahvaljujemo na navedenim pogodnostima besplatnog klizanja.

VI.

Upozoravam učenike da je zabranjena uporaba pirotehničkih sredstava u školi i dvorištu škole. Učenike koji se ne budu pridržavali sankcionirat ćemo pedagoškim mjerama.

VII.

Nastava u II. polugodištu počinje 16. siječnja 2017. godine, a na nastavu u prijepodnevnu smjenu dolaze učenici “B” smjene.

Svim učenicima, njihovim roditeljima, zaposlenicima škole i svim ljudima dobre volje od srca želim čestit Božić i sretnu Novu godinu.

Valpovo, 19. prosinca 2016. godine

    Ravnatelj

    Dalibor Košutić, prof.v.r.