Međuopćinski susret LiDraNo 2017.

Dana 27.siječnja 2017.godine održan je Međuopćinski susret LiDraNo u Đurđenovcu na kojem je sudjelovalo 15 škola.

Glumci, literati i novinari naše Škole predstavili su se u najboljem izdanju i izborili odlazak na županijsku razinu LiDraNo 2017. koja će se održati u Osijeku.

Ulaznicu i pozivnicu za županijsku razinu LiDraNO 2017. dobili su dramska skupina s tekstom Teorija relativnosti (mentorice Sanja Slivar i Ivana Kuna), literati Lucija Mrkić ( Da sam ja špijunka,5.a) i Nika Petlić (Mojih pet strana svijeta, 5.a) te novinarka Sofija Mihaljević (Stablo mira, 7.a) čija je mentorica Mirta Mihaljević.

Boje su naše Škole predstavljali i odlični učenici PŠ Nard s dvije dramske predstave Pekarski bećarac i Božić vesele Marače (2.,3. i 4.razred) pod mentorstvom učiteljice Biserke Medved.

Udružene snage naše Škole – LiDraNo 2017.(Đurđenovac)

Domaćin je ovogodišnjega Međuopćinskoga susreta LiDraNo 2017. bila Osnovna škola J.J.Strossmayera u Đurđenovcu čiju organizaciju i provedbu ocjenjujemo najvišom ocjenom, a posebice glede izbora članova Povjerenstva koji su bili profesionalni novinari, srednjoškolski profesori hrvatskoga jezika i vrsni knjižničari Gradske knjižnice i čitaonice Đurđenovac.

Učenici i njihove mentorice Ivana Kuna, Sanja Slivar, Biserka Medved i Mirta Mihaljević nakon višemjesečnoga kreativnoga truda i neumornoga optimizma vratili su se u Valpovo i u njihovim se osmijesima moglo pročitati: Veni,vidi,vici!

Donosimo vam djelić uhvaćenih trenutaka s pojedinačnih izraza!

Novinari 5.a,5.b i 7.a