Županijsko natjecanje u rukometu brončanog sjaja

8. veljače 2017. u Našicama je održano županijsko natjecanje u rukometu. Uz naše rukometaše nastupali su rukometaši iz OŠ Josip Antun Ćolinić iz Đakova, OŠ Kralj Tomislav iz Našica, OŠ Ivan Filipović iz Osijeka i OŠ Franjo Kežma iz Osijeka. Nakon izvlačenja parova znali smo da nas čeka teška zadaća, prvu utakmicu smo odigrali protiv domaćina Našica. Startali smo dobro, ali se vidjelo da je domaćin favorit na terenu te smo mu pružili dobar otpor do samog kraja utakmice, izgubili smo 21 – 14. Tim porazom smo zbog samog sustava natjecanja izgubili priliku boriti se u finalu turnira te smo samo mogli potvrditi našu kvalitetu u borbi za treće mjesto protiv OŠ Franjo Kežma iz Osijeka što smo i napravili, pobijedili smo 24 – 18. Napominjemo da su u našoj ekipi igrali učenici petih, šestih i sedmih razreda, tako da na ovu ekipu još polažemo velike nade kada budu godinu dana stariji, iskusniji i snažniji.

Za našu školu su igrali Darjan Lazar, Frano Kuna, Karlo Vuksanić, Ante Kuna, Luka Piškorjanac, Neo Cvenić, David Sorgho, Karlo Kolar, Roko Markota, Fabijan Pandurić, Filip Pepić i Karlo Vidošić. Voditelji ekipe: Alenko Bajer i Marko Skelac.

Za prvo mjesto u finalu su igrali OŠ Josip Antun Ćolinić iz Đakova i OŠ Kralj Tomislav iz Našica. Našičani u napetoj i neizvjesnoj utakmici do samog kraja pobjeđuju na sedmerce i osvajaju prvo mjesto.

Marko Skelac