Natjecanje u krosu

U utorak 3.10.2023.g. u Petrijevcima na nogometnom igralištu je održano međuopćinsko natjecanje u krosu za učenike osnovnih škola. Sudjelovalo je ukupno pet osnovnih škola na natjecanju: Osnovna škola Ivana Brlić Mažuranić iz Koške, Osnovna škola Ladimirevci, Osnovna škola Petrijevci, Osnovna škola Bratoljub Klaić Bizovac i naša škola Matije Petra Katančića Valpovo. Natjecalo se u kategoriji 5.i 6. te 7.i 8. razreda. Posebno su trčali dječaci, a posebno djevojčice.

Učenice 5. i 6. razreda u sastavu: Tia Tivanovac, Tena Stanković, Dunja Stanić i Laura Cvenić su osvojile prvo mjesto i plasirale se na županijsko natjecanje koje se treba održati  19.10.2023. u Osijeku. Ponosni smo na naše učenice te im čestitamo na ostvarenom uspjehu!

Dječaci 5. i 6. razreda osvojili drugo mjesto, a trčali su u sastavu: Ivan Babić, Jakov Palijan i Matko Mandić.

Učenice 7. i 8. razreda su osvojile također drugo mjesto, a trčale su u sastavu: Marija Krišković, Petra Stanković, Marija Kučinac i Ema Mihaljević. Također smo ponosni na ove visoke plasmane učenika te im na istom čestitamo!

Mladići 7. i 8. razreda su osvojili četvrto mjesto, a trčali su u sastavu: Niko Razumović, Leon Belić, Domagoj Kokić i josip Kovač.

Čestitamo još jednom svim učenicima na trudu i osvojenim rezultatima, a djevojčicama 5.i 6. razreda sretno i da ostvare što bolji plasman na županijskom natjecanju u Osijeku.

Voditelj ekipa je bio učitelj Marko Skelac.