Poziv na suradnju

Učenici, roditelji i svi zainteresirani!

Želite li nam pomoći u stvaranju školskih web stranica? Volite li pisati vijesti ili sadržaje, fotografirati, dizajnirati ili ste pak smislili nešto što bi bio dobar dodatak našim postojećim stranicama?

Uredništvo oskatancic.hr nudi vam priliku za suradnju. Tražimo…

1. Novinare suradnike koji žele pisati vijesti o događajima u školi i oko nje, izvještavati sa školskih natjecanja, izleta, ili pripremati ankete i intervjue.

2. Fotografe koji žele pomoći u fotodokumentiranju vijesti i događaja ili žele ponuditi svoje fotografije školske zgrade ili područnih škola za objavu na stranicama.

3. Dizajnere koji žele pomoći u radu na grafičkom uređenju stranica ili samo žele predložiti, preurediti ili prilagoditi temu za WordPress (sustav za upravljanje sadržajem kojega koristimo za školski web).

4. Sve ostale s idejama kako upotpuniti i proširiti sadržaj ovog weba.

Ako ste se našli u jednoj od ovih kategorija, javite nam se. Učenici se za novinarsku i fotografsku suradnju mogu obratiti voditeljici novinarske skupine u školi, nastavnici Ivani Kuni. Dizajneri se mogu obratiti nastavnicima Davoru Šokcu i Ivanu Biukliji, a svi ostali nam se mogu javiti putem e-maila na adresu: urednistvo@oskatancic.hr.