Pokazni trening gimnastike za prvašiće

Početkom školske godine se djeca obično opredjeljuju i za šport koji žele trenirati. Iz gimnastičkog društva poručuju da je upravo gimnastika najbolji izbor, naročito za najmlađe. Kroz treninge gimnastike djeca usavršavaju nova znanja, dobivaju ravnomjeran razvoj cijelog tijela, jačaju motoričke sposobnosti, stječu snagu, koordinaciju, fleksibilnost i izdržljivost, a što je najvažnije, sve to kroz zabavu i igru, što je vrlo bitno za njihov uzrast.

Ovog je ljeta gimnastička dvorana opremljena dodatnim strunjačama i spravama što jamči još veću sigurnost djece i omogućava zanimljivije i sadržajnije treninge. Dio onoga što se radi i nauči na gimnastici želimo prikazati i učenicima osnovne škole Valpovo pa smo za prvašiće organizirali kratki pokazni trening na kojem će nastupiti gimnastičarke i gimnastičari iz GD Valpova. Trening će se održati u dvorani osnovne škole u obje smjene: za učenike jutarnje smjene trening će biti u 09.50 sati, a u popodnevnoj smjeni od 15.50. Pozivaju se i roditelji da pogledaju trening i zainteresiranu djecu upišu u školu gimnastike.

Treninzi škole gimnastike se održavaju u gimnastičkoj dvorani (stara dvorana srednje škole Valpovo) UTORKOM i ČETVRTKOM u 18.30-19.30, a upisi se mogu izvršiti za vrijeme treninga. Dodatne informacije mogu se dobiti na mob. 095/903 87 56 (Tomislav Birovljević).