Učenici glazbene škole nastupili u Belišću

IMG_2583U protekli četvrtak, 10. listopada učenici glazbene škole sudjelovali su na priredbi pod naslovom ” Odrasli, čujte i naš glas ” u organizaciji DVD Belišće povodom Dječjeg tjedna u Amaterskom kazalištu u Belišću. Na koncertu su svirali: Lucija Šimić na flauti, Lora Šimić na klarinetu uz pratnju Timona Fumića na klaviru, Borna Valentić na gitari, Petra Uranjek, Klara Krznarić i Nikola Varžić na klaviru te Arijan Mačak na saksofonu. Učenike su za koncert pripremili njihovi nastavnici Ivana Vitovski, Mirko Hrženjak, Dinko Pleša, Andreja Gribl i Tihana Ivanković. Uz učenike nižih razreda OŠ I. Kukuljevića Belišće koji su se predstavili igrokazima i plesom, te mlade glumce  Kazališta mladih koji su odigrali ulomak iz predstave ” Šegrt Hlapić “, naši su učenici doprinijeli krasnom događaju pred prepunim gledalištem.
Valja napomenuti kako je ovo već četvrti nastup učenika glazbene škole od početka ove školske godine. Prethodila je “Belišćanska zlatna jesen”, Međunarodni dan glazbe u dječjem vrtiću Maslačak u Belišću te kratki koncert povodom otvorenja dislocirane nastave u Belišću.

Sljedeći događaj je “Jesenski koncert” klavirskog odjela 25. listopada u 18 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje glazbe da nam se pridruže.