Smotra Lidrano 2014.

U našoj je školi u srijedu 15. siječnja 2014. godine održana svečanost riječi –  školski susret Lidrano 2014.  Poslušali smo recitacije, monologe i pogledali igrokaze koje su vrijedno pripremali naši učenici sa svojim učiteljima.

U kategoriji dramski izraz – samostalni scenski nastupi, nastupilo je sedam učenika, dok je skupnih scenskih bilo tri. Šest učenika sudjelovalo je u natjecanju s literarnim radom.

Ravnatelj naše škole, prof. Dalibor Košutić, čestitao je svim izvođačima i njihovim voditeljima na uloženom trudu i lijepim izvedbama, a školsko je povjerenstvo u sastavu: Jadranka Špiranović, Josip Bagarić i Darija Jančikić odabralo sljedeće učenike koji će predstavljati našu školu na Međuopćinskoj smotri koja će biti održana u Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama, u petak 24. siječnja:

DRAMSKI IZRAZ – POJEDINAČNI SCENSKI NASTUPI

1.  Josipa Krišković, 3.d: Zanimanja

2.  Ines Majdenić, 4.c: U životu je važno imati pet

DRAMSKI IZRAZ – SKUPNI SCENSKI NASTUPI

1.  Anja Katušić, Stjepan Stanković, David Vidušić i Melani Jovanović – učenici 3. i 4. razreda Područne škole Nard: Kad je djed baka

2. Latica Kučinac i Laura Pandurić, 5.c, Nina Matković, 5.d, Ivan Barišić, 6. c, Kata Šimić, 7. a, Filip Branković, 7. c i Karla Cvenić, 8.d:  I sutra će sunce ope izajt

 LITERARNI IZRAZ          

1. Laura Šebalj, 7.a: Moj grad

2.  Dora Rajčevac, 8.d: Podsjetnici

3. Petra Popović, 6.d:  Bakini kolači

4. Pjero Maltar, 6.c: Oblaci koje gledam s prozora

5. Tin Andonovski, 8.d: Rat

U prilogu vam donosimo i potpuni popis natjecatelja, te tekst igrokaza “Sunce će ope izajt” Ivane Kune i Sanje Slivar.

Preuzimanje

Preuzimanje