Večer matematike 2014.

Jeste li čuli za večer matematike? Radi se o skupu interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici. Sudjelovanje u zabavnim aktivnostima otkriva često zaboravljenu – zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme, i bez da smo svjesni vlastitog talenta, svakodnevno svi uspješno rješavamo.

Ove godine večer matematike održana je 4. prosinca 2014. s početkom u 18.00 sati u više od tristotinjak hrvatskih škola pa tako i u našoj. Obilježavanju ove hvalevrijedne manifestacije naša se škola prvi puta pridružila prošle godine i dojmovi svih sudionika su bili izuzetno pozitivni.

U našoj je školi na ovom ugodnom i zabavnom druženju sudjelovalo oko tristo učenika od 1. do 8. razreda te njihovih roditelja, braće i sestara, baka i djedova.

Zahvaljujemo svim učiteljima i stručnim suradnicima koji su pomogli u organizaciji manifestacije, a najviše učenicima naše škole koji su i ove godine u velikom broju sudjelovali u rješavanju matematičkih zadataka kroz igru i zabavu.