Obavijest učenicima i učiteljima

1. U petak, 13. veljače 2015. godine održat ćemo već tradicionalnu NASTAVU POD MASKAMA. Pozivamo učenike i učitelje da se maskiraju po želji – dajmo mašti na volju i zabavimo se!

Napominjem, da bez obzira na nastavu pod maskama, učenici su dužni poštovati Kućni red i adekvatno se ponašati na nastavi.

2. Istoga dana u razrednim odjelima ćemo na prigodan način obilježiti Valentinovo – Dan zaljubljenih. Čestitam svim zaljubljenima, a onima koji to nisu to toplo preporučam. Valentinovska pošta može se predati u školsku knjižnicu.

3. U subotu, 14. veljače 2015. godine održat će se Dječji gradski karneval u organizaciji Društva „Naša djeca“ Grada Valpova. Za razliku od prijašnjih godina okupljanje svih sudionika bit će ispred Robne kuće „Konzum“ u centru grada u 10.30 sati, a ne u školskom dvorištu. Pozivam sve učenike na aktivno sudjelovanje u programu karnevala.

4. Još jednom zabranjujem učenicima šetnju po prilaznoj cesti parkinga škole. Primijećeno je da se ova odluka ne poštuje pa ćemo, ukoliko nekoga vidimo na prilaznoj cesti, primijeniti pedagoške mjere kazne. Ova odluka je isključivo zbog sigurnosti učenika i strogo ćemo inzistirati na njoj.

Valpovo, 11. veljače 2015.

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r.