Obavijest učenicima br. 2/2015.

I.

Školski odbor je na sjednici 10. rujna 2015. godine donio odluku o prihvaćanju ponude za osiguranje učenika od posljedica nezgode tvrtke Euroherc osiguranje koja je ponudila najpovoljnije uvjete, uz godišnju premiju od 30,00 kuna po učeniku.

Tijekom ovog i sljedećeg tjedna (do 25.09.) razrednici trebaju prikupiti novac od učenika te predati u računovodstvo. Napominjem da je izuzetno važno osigurati se za samo 30,00 kuna godišnje (24 sata) gdje god bili i što god radili te financijski ublažili eventualne posljedice nezgode, koja se nažalost svakome može dogoditi.

II.

Na panou u holu škole od četvrtka, 17. rujna 2015. godine bit će izvješene sve informacije vezane za ponudu izvannastavnih aktivnosti u ovoj školskoj godini. Ponuda izvannastavnih aktivnosti ove godine je zaista velika pa se nadam i preporučam svakom učeniku da pronađe odgovarajuću aktivnost za sebe.

Što se tiče izvanškolskih aktivnosti u ponudi ove godine imamo HKUD Valpovo 1905., Mažoretkinje Grada Valpova, Izviđači, Zajednica tehničke kulture, DVD, Šah, Gimnastika, Nogomet, Karate, Košarka, Odbojka, Rukomet, Akrobatski rock ‘n’ roll, Streljaštvo, Stolni tenis i Tenis.

III.

U dogovoru s MUP-om, Policijskom postajom Belišće ulazak automobila u školsko dvorište nezaposlenim osobama je ZABRANJEN (postoji znak zabrane!). Molim učenike da obavijeste svoje roditelje o zabrani prometovanja pristupnom cestom kako bi izbjegli plaćanje ne malih kazni radi toga prekršaja od kojih škola ovom opetovanom obaviješću skida odgovornost sa sebe.

Još jednom naglašavam da učenicima nije dozvoljeno zadržavanje i šetnja na istoj pristupnoj cesti školskom dvorištu radi vlastite sigurnosti!

IV.

Napominjem po tko zna koji put: školska imovina je učenička imovina te da škole postoje zbog učenika, a ne zbog učitelja i ravnatelja. Zahtijevam da svaki učenik zajedno sa njihovim učiteljima vodi računa o čuvanju imovine.

Upozoravam da će svu nastalu štetu izazvanu namjernim neodgovornim ponašanjem učenika platiti njihovi roditelji te da po tom pitanju neće biti nikakvog popusta ili progledavanja kroz prste počiniteljima.

Učitelji predmetne nastave su tijekom odmora dužni zaključavati učionice, a u slučaju blok sata učenici mogu ostati u učionici ako je nastavnik prisutan tijekom cijelog odmora.

Svim učenicima i učiteljima još jednom želim uspješnu novu školsku godinu, a pozivam učenike da poštuju učitelje i sve djelatnike škole te da se svi skupa ugodno osjećamo u našoj školi.

Valpovo, 14. rujna 2015. godine

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r