Obavijest učenicima br. 4 – ODGOĐENO!

Zbog najavljenog lošeg vremena, Katančićev jesenski sajam najavljen za petak, 16. listopada se odgađa. Novi datum održavanja bit će objavljen putem ove web stranice.

Dana 16. listopada obilježava se Svjetski dan hrane. Toga dana i u našoj školi pod nazivom 4. Katančićev jesenski sajam obilježit ćemo Dan kruha – Dan zahvalnosti za plodove zemlje.

Kao i prošle godine u suradnji učitelja, učenika, roditelja, baka i drugih koji se žele uključiti na Trgu kralja Tomislava po dva razredna odjela će dobiti štand koji će ukrasiti proizvodima po vlastitom izboru – kruh, peciva, kolači, voće, povrće i sl.

Molim razrednike da se dogovore o dijeljenju štanda jer sudjelujemo svi – razredni odjeli od 1. – 8. razreda (osim četvrtih razreda koji idu na ranije dogovorenu terensku nastavu). Jedan štand će biti osiguran i za akciju „Škole za Afriku” dok će ostali dobrovoljni prilozi biti namijenjeni za našu Učeničku zadrugu „Karašica” (kupovina košnica i druge potrepštine).

Tijekom sajma bit će organizirana gastro patrola koja će obići sve štandove te odabrati najljepše uređen štand i najkreativniji pekarski proizvod, a odabrani će biti nagrađeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RASPORED PROVOĐENJA AKTIVNOSTI 4. KATANČIĆEVOG JESENSKOG SAJMA:

– 11.30 do 12.00 sati – uređenje štandova

– 12.00 sati – pozdravna riječ ravnatelja i blagoslov hrane g. župnika

– 12.15 do 12.55 sati – obilazak štandova, degustacija, ocjenjivanje proizvoda

– 12.55 sati – dodjela priznanja

– 13.10 – 16.35 sati – redovna nastava „A” smjene ( bez sata razrednika )

Dio učenika može i prije kraja 4. sata (11.25) otići urediti štand – ukoliko postoji potreba, u dogovoru s razrednikom, a za sve ostale učenike „B” smjene nastava traje do kraja 4. sata.

Razredna nastava „B” smjene počinje s radom u 8.50, a autobus učenike iz Narda i Šaga odvozi u 13.30 iz školskog dvorišta.

Razredna nastava „A” smjene nastavu počinje u 13.10, radi se maksimalno 4 sata (po rasporedu do 16.35) dok predmetna nastava radi po rasporedu do 16.35 (bez sata razrednika). Autobus po učenike iz Bocanjevaca dolazi u 11.25, a odvozi ih u 16.35.

Učenici PŠ će Dan kruha obilježiti po vlastitom izboru, na Trgu kralja Tomislava ili u svojoj područnoj školi.

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.