Obavijest učenicima 11./2015.

I.

   U četvrtak 3. prosinca 2015. godine u našoj Školi po treći puta organizirana je Večer matematike. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji, a posebno voditeljima ovog projekta Jadranki Špiranović i Goranu Kupčeriću, kao i učenicima i roditeljima koji su svojim dolaskom i sudjelovanjem učinili Večer matematike uspješnom.

II.

   Dana 8. prosinca 2015. godine (utorak) neće biti redovite nastave povodom Dana Grada Valpova i blagdana Bezgrješnog Začeća Blažene Djevice Marije.

   Čestitam učenicima, njihovim roditeljima i svim djelatnicima iz Valpova Dan Grada te ih pozivam da u ponedjeljak 7. prosinca u 19.30 prisustvuju Akademiji „Mome gradu s ljubavlju” u kojoj sudjeluju i učenici naše Škole.

III.

   Naša Škola pokretač je akcije „Darujmo im vodu” za peteročlanu obitelj iz Šaga koja do sada u svom kućanstvu nije imala priključak na vodu. Radi se o dvije naše učenice prvog i petog razreda, a osim njih u obitelji su još dijete od 3,5 godine, teta i baka. Mnogi su se uključili u akciju, na čemu im ovim putem od srca zahvaljujem, a u subotu 12. prosinca 2015. godine (Centar kulture Katančić) u 18.00 sati u suradnji s Liones klubom Valpovo – Belišće organiziramo koncert za prikupljanje sredstava potrebnih za uređenje kupaonice. Na koncertu sudjeluju HKUD Valpovo 1905., HKUD Ivanovci, Marijančaci, Zelčin, Puhački orkestar DVD-a Valpovo, Tamburaški sastav Čuvari noći iz Narda, Tamburaški sastav Ravnica iz Osijeka kao i naša Glazbena škola. Pozivam sve da kupnjom karte (20,00 kuna) pomognu ostvarivanju ovog našeg cilja i ovoj obitelji omoguće život dostojan čovjeka u 21. stoljeću.

Valpovo, 7. prosinca 2015. godine

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r.