Obavijest učenicima br.13./2016.

I.

Dragi učenici, poštovane kolege učitelji, želim vam izraziti dobrodošlicu u školske klupe i uspješan nastavak drugog polugodišta. Želim vam puno usvojenog znanja i još jednom podsjećam da poštivate vaše učitelje i pomognete im da vam daju najbolje od sebe.

II.

Nažalost, tijekom zimskih praznika razbijen je dio prozora na sportskoj dvorani i ulazu br. 2 (preko puta sportske dvorana). Gotovo sam siguran da to nisu učinila naša djeca, nego netko tko nije učenik ove škole. Ti nazovi „hrabri” mladi ljudi pod okriljem mraka pokazali su ustvari svoj kukavičluk. Molim one koji eventualno imaju saznanja tko je to napravio da mi kažu kako bi pomogli tim delikventima vraćajući ih na pravi put prije nego što naprave i gore stvari u svom životu.

Vas djeco molim da prema imovini u školi postupate kao prema imovini u vlastitim domovima, jer ovo je vaše te da vas nema ne bi bilo ni zgrade škole i svega ostalog što ide uz to.

Ugodan boravak u školi i u slučaju bilo kakve potrebe s punim povjerenjem obratite se vašim učiteljima, razrednicima i ostalim službama u školi.

Valpovo, 11. siječnja 2016. godine

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r.