Obavijest učenicima br. 19./2016.

I.

Udruga rekreativnih biciklista „Kotrljaneri” i NC Lions club KUNA iz Osijeka organiziraju humanitarnu vožnju biciklima pod nazivom „Biciklima za Bubamaru” i akciju „Moj prvi bicikl”.
Biciklijade za pomoć djeci s posebnim potrebama postale su tradicionalne humanitarne akcije koje su uspješno realizirane zahvaljujući pomoći lokalne zajednice i svih ljudi dobre volje koji mogu i žele pomoći djeci u potrebi.
Ova biciklijada je planirana za 15. svibnja 2016. godine i to će biti treća po redu u kojoj sudjeluje i naša Škola, a cilj je prikupiti sredstva za kupnju stacionarnog bicikla.
Vozit će se ruta Osijek-Vinkovci-Osijek, staje se u svakom od mjesta kroz koje se prolazi i tradicionalno se, uz pomoć lokalne zajednice, poklanja djetetu iz obitelji u potrebi, brdski bicikl.
Molim sve razrednike da skupe dobrovoljne priloge za ove hvalevrijedne akcije do 15. travnja 2016. godine i predaju ih nastavnici Biljani Pantoš.

biciklijada

II.

Nakon uspješno provedene akcije prikupljanja straog papira novu akciju ćemo organizirati 27. svibnja 2016. godine u prijepodnevnim satima. Toga dana slavimo i Dan škole stoga nastave neće biti, pa je to prilika da učenici donesu stari papir u dvorište Škole gdje će papir biti preuzet i izvagan.
U prvoj akciji novac je bio podijeljen po razredima (koliko je tko skupio), a na nivou cijele Škole skupili smo 3,8 tona papira ili 1.900,00 kuna, što je za prvu akciju zavidan rezultat stoga čestitam svima na trudu.

III.

Stiglo nam je proljeće i za vrijeme malih i velikih odmora molim učenike da ne trče po hodnicima i u školskom dvorištu te da paze na svoju sigurnost kao i na sigurnost svojih kolega učenika i školske imovine.

Valpovo, 6. travnja 2016. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.