Obavijest učenicima br. 20./2016.

I.

U utorak, 19. travnja 2016. godine kroz Valpovo prolazi biciklistička utrka Tour of Croatia. Nakon velikog odmora svi učenici i učitelji će otići na centar gdje će pratiti utrku. Predviđeno vrijeme prolaska biciklista je između 10.30 i 11.00 sati.

Nakon prolaska biciklista kroz Valpovo svi učenici i učitelji otići će u Gradsko-sportsku dvoranu bodriti naše rukometaše na međužupanijskom natjecanju u borbi za državno natjecanje.

„B” smjena ima nastavu po rasporedu, a ako se netko želi priključiti razredima „A” smjene molim da se strogo vodi računa o redu i disciplini svih naših učenika.

II.

U četvrtak 21. travnja i petak 22. travnja u našoj Školi bit će organizirano slikanje učenika i razreda pa molim razrednike za suradnju sa Foto ateljeom Anita u realizaciji istog.

III.

Nažalost, u našoj Školi ponovo je došlo do otuđivanja jakne učenici naše Škole. Najoštrije upozoravam da ukoliko otkrijemo počinitelja, dotičnog učenika/icu ćemo prijaviti nadležnoj policijskoj postaji i Centru za socijalnu skrb Valpovo, jer je takvo ponašanje apsolutno neprihvatljivo školskoj ustanovi.

Valpovo, 15. travnja 2016. godine

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r.