Obavijest učenicima br. 22./2016.

I.

U ponedjeljak, 23. svibnja 2016. godine u Centru kulture “Matija Petar Katančić” s početkom u 12.30 sati Udruga “Zvono” zajedno s našim učenicima glazbenih odjela izvest će musical “Išarana priča”. Učenici od 5.-8. razreda “B” smjene toga dana odradit će pet sati nastave te se uputiti u Centar kulture na musical, a učenici “A” smjene doći će u Centar kulture u 12.15 sati, pogledati musical te s nastavom početi u 14.00 sati i završiti u 18.15 sati (nema 6. sata, autobus za Bocanjevce vozi u 18.20 sati).

Molim učenike za primjereno ponašanje. Svi učitelji su pozvani na musical, a za kontrolu pristojnog ponašanja učenika u Centru kulture zadužujem razrednike i učitelje koji imaju šesti sat u “B” smjeni.

II.

Školski odbor i Učiteljsko vijeće prihvatili su prijedlog izmjena Kućnog reda vezanih za uporabu mobitela i način odijevanja u školi.

Mobiteli se ne smiju koristiti za vrijeme nastave u bilo kojem slučaju, dok ih za vrijeme odmora učenici mogu nesmetano koristiti. Učitelj ima pravo privremeno oduzeti mobitel ukoliko se učenik ne pridržava ovog pravila.

Odjeća učenika treba biti čista i uredna. Obavezna je odjeća s rukavima čija dužina ovisi o vremenskim prilikama. Odjeća učenika ne smije biti kratka (vrlo kratke suknje, haljine, hlačice…) te takva da neprimjereno otkriva određene dijelove tijela. Motivi na odjeći moraju biti pristojni i primjereni ustanovi. Obuća učenika mora biti prikladna (ne smiju biti japanke, natikače i slična obuća).

III.

U petak, 27. svibnja 2016. godine ponovno ćemo organizirati akciju sakupljanja starog papira. Budući da je to nenastavni dan, pozivam učenike da u vremenu od 9.00-12.00 sati donesu stari papir u školsko dvorište gdje će ga zaprimiti i izvagati domar škole. U prošloj akciji skupili smo 3,8 tona starog papira što je bio lijep rezultat za prvu akciju. Kao i prošli put, novci će biti podijeljeni po razredima.

IV.

U utorak. 31. svibnja 2016. godine nastave će se održati po rasporedu od petka.

V.

Tijekom cijelog sljedećeg tjedna škola obilježava Dan škole. Redovite nastave neće biti u srijedu, 25. svibnja (proslava 110 godina organiziranog školstva u PŠ Bocanjevci), 26. svibnja (blagdan Tijelova) i 27. svibnja (završni dan proslave Dana škole).

Pozivam roditelje i svo građanstvo da nam se pridruži u brojnim programima obilježavanja Dana škole, a program obilježavanja možete vidjeti na našim web stranicama.

Valpovo, 20. svibnja 2016. godine

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r.