Natjecanja i rad ŠSK „Jovalija“ Valpovo

U školskoj godini 2015. – 2016. učenici članovi ŠSK “Jovalija” su sudjelovali u sljedećim natjecanjima: odbojka (ž, 5 – 8 razreda), rukomet ( m, 5 – 8 razreda), nogomet (m i ž 5 – 8 razreda), kros (m,ž 5 – 8 razreda), gimnastika ( m,ž 5 – 8 razreda ), nogomet ( m, 5 i 6 razredi ), rukomet ( m, 5 i 6 razredi ) i odbojka ( ž, 5 i 6 razredi ).

Rukomet - međužupanijsko

Rezultati su vidljivi u priloženoj tablici kao i imena učenika koji su nastupali za školu.

Rezultati

Osim među školskih natjecanja, za dan škole smo odigrali i malonogometnu utakmicu učenici protiv nastavnika u kojoj su u neizvjesnoj utakmici do samog kraja pobijedili učenici.

Trčali smo i kros od Valpova do Belišća povodom 24 obljetnica akcije Hrvatskih oružanih snaga na Baranju 3.04.2016.god., sudjelovalo je ukupno 43 učenika i nastavnik Marko Skelac.

Tijekom školske godine petkom od 12:20 do 13:55 održavaju se malonogometni treninzi za mladiće. U klubu su upisana 22 dječaka i 2 djevojčice. Treninzi se održavaju od početka nastave u rujnu pa do zadnjeg tjedna nastave u lipnju.

Uz mušku malonogometnu sekciju u okviru ŠSK Jovalija djelovala je i ženska malonogometna sekcija srijedom od 13:00 do 13:55 sati. Zbog ne redovitih dolazaka na treninge i malog broja djevojčica na treninzima te ne mogućnosti ozbiljnijeg treniranja u travnju je aktivnost ukinuta. Po želji i interesu učenica pokrenuta je rukometna sekcija u istom terminu.

Voditelji natjecanja i ostalih aktivnosti su: nastavnica Mira Glavaš i nastavnik Marko Skelac.

Marko Skelac