Obavijest učenicima br. 7./2016.

I.

Obavještavam učenike i djelatnike da Koordinacije udruga iz Domovinskog rata Valpovštine i ove godine organizira obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine akcijom ” I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI ” u četvrtak 17. studenog 2016. godine u 17.30 na Trgu kralja Tomislava u Valpovu.

Naša Škola će organizirati zajednički odlazak, pa molim zainteresirane učitelje razredne i predmetne nastave “B” smjene da se do četvrtka (17.11.2016.) do 9.00 sati jave pedagogu ili psihologu kako bi pripremili lampione koji će dobiti svaki razred.

Učenici predmetne nastave koji imaju šesti sat vraćaju se na nastavu. Napominjem da učitelj koji vodi razred na obilježavanje Dana sjećanja odgovara za dostojanstveno ponašanje naših učenika tijekom intoniranja himne i prigodnog programa.

Pozivam učitelje, učenike i njihove roditelje iz “A” smjene da svojom svijećom i sjećanjem odaju dužnu počast herojskom gradu Vukovaru i brojnim žrtvama koje su utkane u samostalnu Republiku Hrvatsku.

II.

Akcija sakupljanja starog papira prošla je odlično. Sakupili smo ukupno 3,2 tone papira, nakon uplate financijskih sredstava od strane Unijapapir d.o.o. Osijek novac će biti podijeljen po razredima – koliko je tko skupio. Čestitam i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u akciji i najavljujem novu u proljeće 2017. godine.

Valpovo, 15. studenog 2016. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r