Obavijest učenicima br. 2./2017.

I.

Od 2. do 6. listopada 2017. godine obilježava se Dječji tjedan u kojem će aktivno sudjelovati i naša Škola.
U utorak, 3. listopada učenici razredne nastave u centru Grada tradicionalnim crtanjem po pločniku na Trgu kralja Tomislava uveličat će ovu manifestaciju. U slučaju kiše, program će se odvijati u Centru kulture Matija Petar Katančić.
U četvrtak, 5. listopada u Centru kulture od 10.00 sati bit će organizirana kino projekcija animiranog filma „Neparožderi”.
S rasporedom odlazaka su upoznati razrednici.

II.

U četvrtak, 5. listopada obilježavamo Dan učitelja, a u petak, 6. listopada učitelji naše Škole idu na stručni izlet u Varaždin i Trakošćan te toga dana neće biti redovne nastave u našoj Školi.

III.

Naš tradicionalni 6. Katančićev jesenski sajam održat ćemo na Trgu kralja Tomislava 20. listopada 2017. godine, pa očekujemo prekrasna događanja, poučeni iskustvom prijašnjih godina.
Najavljujemo i akciju prikupljanaja starog papira koja će se dogoditi 27. listopada.

IV.

Napominjem po tko zna koji put: školska imovina je učenička imovina te da škole postoje zbog učenika, a ne zbog učitelja i ravnatelja. Zahtjevam da svaki učenik zajedno sa njihovim učiteljima vodi računa o čuvanju imovine.
Upozoravam da će svu nastalu štetu izazvanu namjernim neodgovornim ponašanjemučenika platiti njihovi roditelji te da po tom pitanju neće biti nikakvog popusta ili progledavanja kroz prste počiniteljima.

Svojim poštovanim kolegama čestitam njihov dan te pozivam da i dalje predano obavljaju ovaj plemeniti poziv.
Koristim priliku da svim učenicima, njihovim roditeljima i zaposlenicima Škole čestitam Dan neovisnosti Republike Hrvatske, 8. listopada 2017. godine.

Valpovo, 2. listopada 2017. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.