Obavijest učenicima br. 9./2018.

I.

Dragi učenici, poštovane kolege učitelji, želim vam izraziti dobrodošlicu u školske klupe i uspješan nastavak drugog polugodišta. Još jednom podsjećam da poštivate vaše učitelje i pomognete im da vam daju najbolje od sebe u poučavanju nastavnog gradiva jer krajnju korist dobivate upravo vi.

II.

Dio roditelja tražio je mogućnost da učenici nose preobuću za vrijeme zimskog perioda. Preobuća nije obvezna, a ako netko želi nositi preobuću odložit će ju gdje se i ranije odlagala obuća po razredima. Škola, nažalost, nije u mogućnosti garantirati da sve osobne stvari neće biti otuđene.

III.

Prema imovini u Školi molim da postupate kao i prema imovini u vlastitim domovima, a učenike koji to ne budu poštivali i budu uništavali imovinu, molim prijavite razrednicima ili nekom drugom djelatniku Škole. Takve učenike ćemo kazniti, a njihovi roditelji će platiti nastalu štetu. Čuvajmo ono što imamo!

Ugodan boravak u Školi vam želim te u slučaju bilo kakve potrebe molim da se s punim povjerenjem obratite vašim učiteljima, razrednicima i ostalim službama u Školi.

Valpovo, 15. siječnja 2018. godine

Ravnatelj: Dalibor Košutić, prof.v.r.