Obavijest učenicima br. 10./2018.

I.

U petak, 09. veljače 2018. godine održat ćemo već tradicionalnu NASTAVU POD MASKAMA. Pozivamo učenike i učitelje da se maskiraju po želji – dajmo mašti na volju i zabavimo se. Napominjem da su bez obzira na nastavu pod maskama učenici dužni poštovati Kućni red i adekvatno se ponašati na nastavi.

II.

U subotu, 10. veljače 2018. godine održat će se Dječji gradski karneval. Okupljanje svih sudionika karnevala bit će u dvorištu naše Škole u 10.30 sati. Pozivam sve učenike i učitelje na aktivno sudjelovanje u programu karnevala.

III.

Unatoč upozorenju na prošloj obavijesti o čuvanju školske imovine dogodio se incident u učeničkom muškom toaletu u prizemlju gdje je nekoliko učenika namjerno napravilo značajnu štetu. Nakon razovora s učenicima i njihovim roditeljima svi učenici koji su sudjelovali u devastaciji će platiti nastalu štetu, a računi će biti dostavljeni njihovim roditeljima čim utvrdimo iznos štete. Tako će biti i ubuduće. Svaka namjerno izazvana šteta bit će sankcionirana plaćanjem roditelja, a učenici će ovaj put i svaki sljedeći put biti kažnjeni adekvatnom pedagoškom kaznom.

Valpovo, 31. siječnja 2018. godine

Ravnatelj: Dalibor Košutić, prof.v.r.