Obavijest učenicima br. 1/2018.

I.

U petak, 05. listopada 2018. godine obilježavamo Dan učitelja. Taj dan neće biti redovne nastave u osnovnoj i glazbenoj školi, a učitelji naše Škole idu na stručni izlet u Našice.

II.

U ponedjeljak, 8. listopada 2018. godine obilježavamo državni praznik – Dan neovisnosti stoga je taj dan neradni.

III.

Školski odbor je na 17. sjednici održanoj 28. rujna 2018. godine donio odluku o prihvaćanju ponude za osiguranje učenika od posljedica nezgode tvrtke Euroherc osiguranje koja je ponudila najpovoljnije uvjete, uz godišnju premiju od 30,00 kuna po učeniku.
Tijekom ovog i idućeg tjedna (do 09.10.) razrednici trebaju prikupiti novac od učenika te predati u računovodstvo. Napominjem da je izuzetno važno osigurati se za samo 30,00 kuna godišnje (24 sata) gdje god bili i što god radili te finacijski ublažili eventualne posljedice nezgode, koja se nažalost svakome može dogoditi.

IV.

Naš tradicionalni 7. Katančićev jesenski sajam održat ćemo na Trgu kralja Tomislava 19. listopada 2018. godine, pa očekujemo prekrasna događanja, poučeni iskustvom prijašnjih godina.
Najavljujemo i akciju prikupljanja starog papira koja će se dogoditi u četvrtak, 25. listopada.

V.

Zbog rekonstrukcije sustava grijanja u Školi (umjesto lož ulja-pelete) grijanje neće raditi još neko vrijeme stoga molim učenike i njihove roditelje za biranje toplije odjeće kako bi izbjegli prehlade i sl. zdravstvene tegobe.
Koristim priliku zahvaliti se učenicima i njihovim roditeljima na razumijevanju zbog opsežnih poslova u obnovi naše Škole. Radovi teku po planu, a rezultat će biti potpuna vanjska obnova Škole koju smo dugo čekali.

Svojim poštovanim kolegama čestitam njihov dan te ih pozivam da i dalje predano obavljaju ovaj plemeniti poziv.
Koristim priliku da svim učenicima, njihovim roditeljima i zaposlenicima Škole čestitam Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

Valpovo, 02. listopada 2018. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.