Natjecanje u krosu

Dana 10. listopada 2018. započela su sportska natjecanja u ovoj školskoj godini. OŠ Belišće bila je domaćin natjecanja u krosu. Ako se po jutru dan poznaje, bit će ovo uspješna godina za naše sportaše.
U konkurenciji djevojčica 5. i 6. razreda osvojeno je ekipno prvo mjesto, a učenica Lorna Budai osvojila je srebrnu medalju, dok je Iva Zelenić osvojila brončanu. U konkurenciji dječaka 5. i 6. razreda dominirali su naši učenici. Ekipno su osvojili prvo mjesto, a medalje su redom osvojili učenici: Sven Sopić- zlatna medalja, Marko Birovljević- srebrna medalja, Luka Mihaljević- brončana medalja. U konkurenciji djevojaka 7. i 8. razreda učenica Lucija Mrkić osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju. U konkurenciji dječaka 7. i 8. razreda učenik Noa Petrović osvojio je zlatnu medalju, a Domagoj Kučinac brončanu. Ekipno su također bili prvi.


Pored spomenutih učenika za našu su školu nastupili i veliki doprinos ovim rezultatima dali i sljedeći učenici: Danijel Novak, Dino Grđan, Luka Jeger, Rea Perak, Sara Jovinac i Petra Petersdorfer.

Voditelj: Boris Šimić,
prof. tjelesne i zdravstvene kulture