Proljetni uspjesi naših sportaša

DRŽAVNO NATJECANJE U GIMNASTICI,  21.02.2019. (Osijek)

Ove su se godine naši gimnastičari i gimnastičarke plasirali na Državno natjecanje koje se održalo u Osijeku. U konkurenciji 14 ekipa iz cijele Hrvatske naši su dečki zauzeli odlično 5.  mjesto  dok su djevojčice u konkurenciji 18 ekipa zauzele 14. mjesto

Ekipu djevojčica su predstavljale učenice: Ana Bošnjak, Anja Cvenić, Leonarda Mađarić, Katarina Miličević i Lorna Budai.

Ekipu djevojčica je vodila vanjska suradnica prof. Ana Birovljević.

Za ekipu dječaka su nastupili : Marko Bošnjak, Karlo Ružman, Sven Perak i Luka Mihaljević.

Ekipu dječaka vodio je vanjski suradnik trener Zlatko Ištvanović.

Županijsko natjecanje u košarci za dječake  5. i 6. razreda,   01.03.2019. (Đakovo)

Kako na području općine Valpovo nije prijavljena niti jedna druga škola za natjecanje u košarci za dječake 5. i 6. razreda, naši su se dečki direktno plasirali na Županijsko natjecanje osnovnih škola u Đakovu. U konkurenciji četiriju ekipa  zauzeli su prvo mjesto te ostvarili pravo nastupa na poluzavršnom natjecanju koje će se održati u našem gradu sredinom mjeseca travnja.

Za našu školu su igrali: Josip Tadić, Edi Ignjatić, Mladen Vicić, Grgur Bosnić, Marko Bešlić, Vlaho Ilić , Davor Leko Horvat, Borna Bogdan i Marko Kajunić.

Općinsko natjecanje u rukometu za dječake 5. i 6. razreda,  04.03.2019. (Valpovo)

U konkurenciji triju ekipa naši su dječaci pokazali da je Valpovo trenutno grad rukometa. Lakoćom su pobijedili ekipe Bizovca i Petrijevaca te se plasirali na Županijsko natjecanje koje će organizirati naša škola 18.03. 2019.

Za našu školu su igrali: Grgur Bosnić Marko Kajunić, Matija Kos, Matej Setnik, Luka Kolar, Lovro Mihaljević, Šimun Pandurić, Luka Vuković, Ivan Pepić, Luka Jeger, Adam Tomoković, Mateo Franjić, Mateo Franjić, Ivan Ružić.

Ekipu je vodio vanjski suradnik trener Matija Fumić.

Općinsko natjecanje u futsalu za dječake 5. i 6. razreda,  05.03.2019. (Petrijevci)

Petrijevci su opet bili sretno mjesto za naše nogometaše. Nakon što su se 7. i 8. razredi plasirali na Županijsko natjecanje u futsalu, isto su učinili i učenici 5.i 6. razreda. U konkurenciji šest ekipa zauzeli su prvo mjesto pobijedivši ekipu iz Belišća u finalu.

Za našu ekipu nastupili su: Sven Sopić, Grgur Bosnić, Marko Birovljević, Vlaho Ilić, Mladen Vicić, Jakov Cvenić , Dario Kolar, Lovro Mihaljević, Edi Grđan i Adam Tomoković.

Županijsko natjecanje u futsalu za  dječake 5. i 6. razreda, 08. 03.2019. (Našice)

Sreća nam taj dan nije baš bila naklonjena. Na natjecanje smo to jutro krenuli bez dvaju igrača iz početne postave,  Svena Sopića i Jakova Cvenića . Iako je ostatak ekipe dao sve od sebe, bolje od petog mjesta mladi nogometaši naše škole nisu uspjeli ostvariti. Sve pohvale na zajedništvu , zalaganju i borbenosti ekipi od koje se u idućim godinama puno očekuje.

Za našu školu su igrali: Grgur Bosnić, Marko Birovljević, Vlaho Ilić, Mladen Vicić, Dario Kolar, Lovro Mihaljević, Edi Grđan i Adam Tomoković.

Županijsko natjecanje u košarci za dječake 7. i 8. razreda, 11.03.2019. ( Valpovo )

Još su prošle kalendarske godine naši stariji košarkaši ostvarili plasman na Županijsko natjecanje pobijedivši ekipu OŠ Belišće 18.12.2018. Županijsko natjecanje je organizirala naša škola i u konkurenciji pet ekipa zauzela peto mjesto. Malo nespretnost, malo loša sreća izvlačenja grupa, a malo i neiskustvo dovelo je do posljednjeg mjesta na ovom natjecanju.

Za našu školu su igrali: Dario Ament, Luka Šimić, Josip Tadić, Edi Ignjatić, Roko Markota, Karlo Tivanovac, Tin Arambašić, Jani Vinogradac, Mislav Sušić, Noa Poljak, Nikola Matoković.

Voditelji : Marko Skelac  i Boris Šimić