Završna svečanost u Centru kulture

Na kraju školske godine upriličili smo svečanost podjele nagrada i priznanja učenicima koji su osvojili odlične rezultate na natjecanjima iz raznih područja.

U petak, 5. srpnja 2019., u Centru kulture naša je Škola nagradila svoje učenike za postignute odlične uspjehe na natjecanjima iz znanja i glazbenim natjecanjima, trideset i jednoga učenika i dvadeset i sedam njihovih mentora. Grad Valpovo također je nagradio te učenike, i to sezonskom ulaznicom na belišćanske bazene, poklon bonom od 200 kn u Decathlonu te godišnjom ulaznicom za kino projekcije u valpovačkom kinu. Nagrade su učenicima i mentorima uručili i stiskom ruke čestitali ravnatelj Dalibor Košutić i gradonačelnik Matko Šutalo. (Popis nagrađenih učenika možete pogledati u prilogu)

Članovi školskoga zbora i učenici koji su postigli odlične uspjehe na sportskim natjecanjima nagrađeni su cjelodnevnim odlaskom na kupanje u Bizovačke toplice.

U zabavnom dijelu programa ove svečanosti nastupila je naša učenica Nora Pastulović, band Gradske bitange te učenice Glazbene škole Lucija Huis i Lana Lacković.

U drugom smo dijelu svečanosti, uz prigodne riječi učenika i razrednika te video projekcije, ispratili četiri razreda osmaša generacije 2011.-2012. i sedamnaest učenika šestoga razreda Glazbene škole. Među njima je bilo trideset i dvoje učenika koji su svih osam godina razred završili odličnim uspjehom.

Čestitamo svim učenicima i mentorima na postignutim uspjesima, a osmašima želimo sretan put u novi dio života!