Obavijest učenicima br. 2/2019.

Dragi učenici, poštovani kolege učitelji!

I.

U petak 04. listopada 2019. godine bit će radni nenastavni dan – nema redovite nastave u osnovnoj i glazbenoj školi. Učitelji će toga dana ići na stručni izlet povodom Dana učitelja (5. listopada).

II.

U utorak 08. listopada 2019. godine obilježavamo državni praznik – Dan neovisnosti, stoga je taj dan neradni.

III.

Od 7. do 11. listopada 2019. godine obilježava se Dječji tjedan u kojem će aktivno sudjelovati i naša Škola.
U srijedu 9. listopada u 10.30 sati za prve i druge razredne matične i područnih škola bit će organizirana predstava „Dobro drvo”. Učenici prvog i drugog razreda „B” smjene doći će direktno u Centar kulture Matija Petar Katančić u 10.15 sati, a poslije predstave odlaze odraditi 2 sata nastave.
U četvrtak 10. listopada u 10.00 sati učenici razredne nastave u centru grada tradicionalnim crtanjem po pločniku na Trgu kralja Tomislava uveličat će ovu manifestaciju. U slučaju kiše program će se odvijati u Centru kulture Matija Petar Katančić.
U subotu 12. listopada u Centru kulture od 11.00 sati Grad Valpovo za svu djecu grada i prigradskih naselja organizira kino projekciju animiranog filma „Veliko putovanje”.

IV.

Naš tradicionalni 8. Katančićev jesenski sajam održat ćemo na Trgu kralja Tomislava u petak 11. listopada 2019. godine.

Akciju prikupljanja starog papira održat ćemo 18. listopada 2019. godine u dvorištu Škole od 11.00 do 14.00 sati.

V.

U akciji Solidarnost na djelu koju organizira Crveni križ na razini cijele Hrvatske, učenici naše Škole u suradnji s Crvenim križem Valpovo sudjelovat će i ove godine.
Učenici će prikupljati novčana sredstva za humanitarnu djelatnost i pomoć socijalno ugroženim obiteljima pa pozivam sve ljude dobre volje da sudjeluju u akciji.

Valpovo, 2. listopada 2019. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.