Obavijest učenicima br. 6./2019.

I.

Obavještavam učenike i djelatnike da Koordinacija udruga iz Domovinskog rata Valpovštine i ove godine organizira obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine akcijom “I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI” u ponedjeljak 18. studenog 2019. godine u 18.30 sati na Trgu kralja Tomislava u Valpovu.

Naša Škola će organizirati zajednički odlazak 7. c, 7. d i 8. c razreda (učenici putnici neće sudjelovati u obilježavanju nego će ići autobusom kući). Razrednici će u ponedjeljak moći podići lampione u tajništvu Škole.

Napominjem da razrednik koji vodi razred na obilježavanje Dana sjećanja odgovara za dostojanstveno ponašanje naših učenika tijekom intoniranja himne i prigodnog programa.

Pozivam učenike iz ostalih razreda i učitelje da svojim prisustvom odaju dužnu počast herojskom gradu Vukovaru i brojnim žrtvama koje su utkane u samostalnu Republiku Hrvatsku.

II.

Kao i svake godine, naša Škola uključena je u program Caritasa „Za 1000 radosti” koji se provodi pod nazivom „Probudi dobro u svijetu”. Narukvice prodajemo po cijeni 5,00 kuna .

Pozivam sve učenike koji imaju mogućnosti odvojiti 5,00 kuna za ovu namjenu da se uključe u ovu humanitarnu akciju kako bi obradovali obitelji u potrebi.

Valpovo, 15. studenog 2019. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.