Obavijest o odabiru kandidata za Erasmus+ projekt

Poštovani kandidati za Erasmus+ projekt “Playing with Maths”,

nakon sveukupnog vrednovanja i bodovanja ocjena, motivacijskog pisma, razgovora na engleskom jeziku te razgovora motivacije, komisija za odabir učenika je donijela bodovnu listu te će ista biti poslana svim roditeljima na e-mail koji su ostavili u prijavnici svoga djeteta. Lista učenika koji sudjeluju u projektu Erasmus+ završava brojem 15. Ukoliko netko od prvih 15 učenika naknadno odustane iz bilo kojeg razloga, prvi sljedeći po redu ulazi u projektne aktivnosti i mobilnosti.
Roditelji svih 15 odabranih učenika bit će pozvani na roditeljski sastanak na kojem će biti upoznati sa svim aktivnostima, obavezama te mogućnostima njihove djece tijekom dvogodišnjeg projekta. Nakon sastanka uslijedit će potpisivanje ugovora sa Školom. Podsjećamo roditelje kako će učenici najvjerojatnije na svim mobilnostima biti smješteni po obiteljima. Učenike koji nisu ušli u prvih 15 pozivamo da se prijave za neki od drugih projekata koje planiramo prijaviti.
Sve učenike iznimno pohvaljujemo, ostavili su krasan dojam vrijednih i marljivih učenika te čestitamo svakom od učenika!
Za sva pitanja i nejasnoće molimo poštovane roditelje ili kandidate da se obrate na e-mail [email protected].

Projektni tim Erasmus+