Međuopćinsko natjecanje u nogometu

U petak, 17. siječnja 2020. u Petrijevcima je održano međuopćinsko natjecanje u futsalu za mladiće sedmih i osmih razreda. U jakoj konkurenciji prvu smo utakmicu igrali protiv mladića iz Osnovne škole Bratoljuba Klaića, Bizovac i u prvih desetak minuta utakmice poveli 4 : 1, da bismo u drugom poluvremenu primili dva pogotka te je konačan rezultat bio 4 : 3 za nas.

Drugu smo utakmicu u skupini odigrali protiv domaćina, mladića iz Osnovne škole Petrijevci. U utakmici u kojoj nije bilo previše iznenađenja igrao je naš najjači sastav te smo pobijedili rezultatom 5 : 1. Tom smo pobjedom izborili nastup u finalu protiv mladića iz Osnovne škole Ladimirevci. Već u prvim minutama utakmice primamo nezgodan pogodak i protivnik je poveo 1 : 0, no znali smo da je samo pitanje trenutka kada ćemo pogoditi protivnički gol. Nakon izjednačenja bila je to teška utakmica do samog kraja. Protivnik je igrao oštro i na granici prekršaja do zadnjih minuta utakmice, ali smo uspjeli postići pogodak za 2 : 1 i nakon otvaranja protivničke igre za konačnih 3 : 1 za pobjedu. Osvojenim prvim mjestom na natjecanju osigurali smo nastup na županijskom natjecanju koje bi se trebalo održati 19. veljače 2020. u Belom Manastiru.

Sve pohvale i čestitke momcima na borbenosti i ostvarenom rezultatu i plasmanu na županijsku razinu natjecanja!

Za nas su nastupili: Sven Sopić, Marko Birovljević, Domagoj Kučinac, Miroslav Pavlović, Noa Čvagić, Roko Markota, Marko Ajduković, Adam Tomoković, Juraj Bagarić, Danijel Novak, Dario Kolar, Filip Kolar i Šimun Pandurić. Voditelj ekipe: Marko Skelac.