Obavijest učenicima i roditeljima

Dragi učenici, poštovani roditelji,

danas smo krenuli u punom obliku u ostvarivanje nastave na daljinu i molim vas da se pridržavate uputa koje će redovito stizati od vaših učitelja putem virtualne učionice ili formiranih viber (ili nekih drugih) grupa. Uvijek sam imao puno povjerenje u vas, vašu mladost i odgovornost u skladu s vašom dobi – ne sumnjam da ćete shvatiti ozbiljnost ovoga trenutka i odvojiti dio vremena tijekom dana kako biste ispunili sve zadane zadatke uz pomoć vaših roditelja.

U četvrtak 19.03. i petak 20.03. od 10 do 12 sati moći će se na katu ispred učionice povijesti zadužiti tablet (ukoliko to još niste učinili). Tableti su osigurani za učenike 5. i 7. razreda (jedan od roditelja/skrbnika svojim potpisom preuzima tablet), ali ukoliko netko od učenika  6. i 8. razreda nema pristup internetu ili nema uređaj može se u gore navedeno vrijeme javiti u Školu i zadužiti tablet. Cilj nam je da svi učenici imaju jednake uvjete za praćenje nastave online. Škola je otvorena sve do trenutka kada nam ovlaštene stručne službe ne jave da postupimo drugačije.

Rasporede praćenja TV nastave redovito ćete dobivati od vaših razrednika, a bit će objavljivani na stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Škole za život.

S nadom da će se čim prije sve vratiti u normalu, srdačno vas pozdravljam i još jednom molim da se pridržavate zdravstvenih uputa i naravno uputa za ostvarivanje nastave na daljinu.

Ravnatelj OŠ M.P.Katančića, Valpovo
Dalibor Košutić,prof.