Online nastava za dio razreda predmetne nastave

Budući da se epidemiološka situacija ne popravlja u gradu Valpovu i Belišću što je direktno vezano za normalno funkcioniranje nastave, donio sam Odluku o promjeni modela nastave za naše učenike u predmetnoj nastavi i nastavi solfeggia u glazbenoj školi.

Od sutra, 24. studenog, nastava online bit će organizirana za sljedeće razrede:
5.c,
6.b,
6.d,
7.a,
7.b,
8.a i
8.d.

Ovi razredi online nastavu će pratiti do 30. studenog, a u utorak 1. prosinca vraćaju se u školu na nastavu.

Razredi 5.a, 5.b, 6.a, 6.c, 7.c, 7.d, 8.b i 8.c dolaze redovito u školu na nastavu do 1. prosinca, kada oni počinju s nastavom online tjedan dana.

Nastava solfeggia organizira se po istom principu tjedan online a drugi tjedan nastava uživo – raspored dolazaka će odrediti učitelji solfeggia. Molim sve (učenike, roditelje i učitelje) za maksimalan doprinos u ostvarivanju nastave na daljinu koja će se u skladu s mogućnostima ostvariti u realnom vremenu (kada je predviđena rasporedom i satnicom). Izostanak sa online nastave roditelji su dužni opravdati kao i izostanak s nastave u školi. Ukoliko učenik nije u mogućnosti pratiti nastavu zbog tehničkih poteškoća treba se javiti razredniku. Molim sve za poštivanje svih zadanih epidemioloških mjera bili učenici na nastavi uživo ili na daljinu.

Ravnatelj OŠ M.P.Katančića,Valpovo
Dalibor Košutić,prof.