Obavijest učenicima i roditeljima

Budući da se kombinacija A i B modela po kojem naša škola radi već dva tjedna pokazala uspješnom, nastavljamo tako, nadamo se, do zimskih praznika.

Iako je sutra, 8. prosinca, Dan grada Valpova, nastava će se održavati i to na sljedeći način:

  1. nastava na daljinu bit će organizirana za sljedeće razrede:
    5.c,
    6.b, 6.d,
    7.a, 7.b,
    8.a i 8.d.

    Ovi razredi će nastavu pratiti na daljinu do 14. prosinca, a u utorak, 15. prosinca, vraćaju se na nastavu u školu.
  2. redovita nastavu u školi organizirana je za sljedeće razrede:
    5.a, 5.b,
    6.a, 6.c,
    7.c, 7.d,
    8.b i 8.c.
    Ovi razredi nastavu u školi pohađaju do 14. prosinca te od 15. prosinca počinju s tjedan dana nastave na daljinu.
  3. razrednu nastavu u Valpovu, Šagu, Bocanjevcima i Nardu učenici pohađaju u svojim školama – osim ako razredu nije određena mjera samoizolacije.

Nastava solfeggia organizira se po istom principu tjedan online a drugi tjedan nastava uživo – raspored dolazaka će odrediti učitelji solfeggia.

Zbor i orkestar u glazbenim odjelima održavat će se i dalje uz poštivanje svim zadanih mjera jer je to redovita nastava.

Molim sve (učenike, roditelje i učitelje) za maksimalan doprinos u ostvarivanju nastave na daljinu koja će se u skladu s mogućnostima ostvariti u realnom vremenu (kada je predviđena rasporedom i satnicom). Izostanak sa online nastave roditelji su dužni opravdati kao i izostanak s nastave u školi.

Epidemiološka situacija se nažalost ne popravlja stoga pozivam i molim na poštivanje svih ranije navedenih epidemioloških mjera u školskom prostoru.

Svim učenicima, njihovim obiteljima te učiteljima i djelatnicima Škole želim sretan Dan grada Valpova i crkveni god kojeg ćemo zbog ove situacije (nemogućnosti obilježavanja na adekvatan način) po prvi puta provesti u školskim klupama.

Ravnatelj OŠ M.P.Katančića, Valpovo
Dalibor Košutić,prof.