Obavijest učenicima

Dragi učenici, poštovani roditelji,

vodeći se uputama HZJZ-a i odlukama  MZO-a te u suglasnosti s našim Upravnim odjelom za obrazovanje Osječko-baranjske županije, stručna služba naše Škole donijela je odluku na koji ćemo način početi ovo drugo polugodište s naglaskom na sigurnost učenika i njihovih učitelja.

U ponedjeljak 18.01.2021. u školu na nastavu uživo dolaze učenici razredne nastave  i učenici glazbene škole na individualnu nastavu. Za učenike predmetne nastave, dva odjela OPP-a i sva skupna nastava u glazbenoj školi (solfeggio, komorna glazba, zbor i orkestar) organizirat će se na daljinu. Ovakav način nastave planiran je prva dva tjedna (od 18.01. do 29.01.) s mogućnošću produženja, što će ovisiti o epidemiološkoj situaciji.

I nadalje učenici idu u školu u dvije smjene. „B“ smjena kreće s nastavom prijepodne, a „A“ smjena poslijepodne i to na sljedeći način:

  • Učenici 1. – 4. razreda „B“ smjene s nastavom počinju u 8:45 sati.
  • Učenici 1. – 4. razreda „A“ smjene s nastavom počinju u 14:45 sati.

Područne škole:

Područna škola Bocanjevci – učenici 1./3. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:15, a učenici 2./4. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:00.

Područna škola Nard – učenici 1./3. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:00, a učenici 2./4. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:15

Područna škola Šag – učenici 1./3. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:15,a učenici 2./4. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:00

RASPORED ULASKA UČENIKA U ŠKOLU

Ulaz kod dvorane :
Razredna nastava – 1.a, 1.b, 2.c i 2.d

Bočni ulaz ispred učionice br. 7:
Razredna nastava – 1.c, 2.a, 3.a i 4.c

Glavni ulaz (kod fontane):
Razredna nastava – 3.c, 3.d, 4.a i 4.b

Molim sve (učenike, roditelje i učitelje) za maksimalan doprinos u ostvarivanju nastave na daljinu koja će se u skladu s mogućnostima ostvariti u realnom vremenu (kada je predviđena rasporedom i satnicom). Izostanak s online nastave roditelji su dužni opravdati kao i izostanak s nastave u školi.

Ostale informacije učenici/roditelji će dobiti od razrednika, učitelja ili drugih djelatnika škole.

Sve informacije važne za organizaciju nastave objavljivat ćemo na našoj web stranici.

Ravnatelj OŠ M.P.Katančića,Valpovo
Dalibor Košutić,prof.