Donacija računala našoj školi

Dugogodišnja uspješna suradnja naše Škole i Privredne banke Zagreb – podružnica Valpovo nastavljena je donacijom 20 rabljenih računala HP Compaq Pro 6300 zajedno s tipkovnicama.

Primopredaja je napravljena u srijedu 10. ožujka u prostorijama banke u Valpovu, a donaciju je u ime PBZ-a našem ravnatelju uručio direktor za affluent segment regije Slavonija Andrej Bilić.

Uvođenjem informatike kao izborne nastave u niže razrede osnovne škole potreba za računalnom opremom je naglo povećana stoga će ova donacija itekako dobro doći u dodatnom opremanju naše matične, ali i područnih škola (Šag, Nard i Bocanjevci).

Zahvaljujemo se gospodinu Biliću na posredovanju u donaciji računala i sa zadovoljstvom konstatiramo da je opremljenost škole informatičkom opremom sve bolja i bolja.

Budući da su svi učenici od 5. do 8. razreda zadužili tablete te svi učitelji imaju zadužena prijenosna računala, kvaliteta nastave će sigurno biti poboljšana – bilo da se nastava izvodi uživo ili u krajnjem slučaju na daljinu.