Obavijest učenicima br. 12/2021

I.

Nastava u ovoj godini završava u petak, 18. lipnja 2021. godine.

Toga dana će biti skraćena nastava, a nastavni sat trajat će 30 minuta. Svaka  smjena odradit će po 3 sata nastave, a treći sat bit će sat razrednika. Školska kuhinja bit će organizirana na način da svi učenici obrok dobiju u kašetama ispred učionica (nema odlaska u kuhinju za razrednu nastavu).

                                    –   nastava “A” smjena: 1.sat 8.00 – 8.30

2.”    8.35 – 9.05

3.”    9.15 – 9.45

                                   –    nastava “B” smjena: 1.    10.00 –10.30

2.”  10.35 –11.05

3.”  11.15 –11.45

Po učenike putnike u Nard i Šag autobus će doći u 9.40, a odvozi ih odmah po završetku nastave.

II.

Dopunski rad bit će organiziran za učenike koji imaju jednu ili dvije negativne ocjene u vremenu od 29. lipnja do 05. srpnja 2021. godine, o čemu će učenici biti obaviješteni na vrijeme. Oni učenici koji ne poprave ocjene tijekom dopunskog rada imat će popravni ispit 24. kolovoza – pisani dio i 25. kolovoza – usmeni dio.

 

III.

U četvrtak, 8. srpnja održat će se podijela svjedodžbi prema sljedećem rasporedu:

Podjela svjedodžbi
–  9.00 sati razredna nastava, predmetna nastava “A” smjena
–  9.30 sati razredna nastava, predmetna nastava “B” smjena
– 10.00 OGŠ podjela svjedodžbi od 1. do 5. razreda (Centar kulture Matija Petar Katančić, Valpovo)
18.00 svečana podjela (dvorište matične škole, a u slučaju kiše Centar kulture Matija Petar Katančić, Valpovo):

  1. priznanja učenicima koji su osvojili nagrade na županijskim, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima
  1. svjedodžbi učenicima VIII. razreda i VI. razreda GŠ

Po učenike putnike autobus dolazi pola sata prije podjele, a odvozi ih odmah nakon podjele svjedodžbi (učenike Osnovne škole), dok za učenike 8. razreda nije organiziran prijevoz (pozivamo i roditelje na svečanu podjelu).

IV.

Vraćanje udžbenika (koji nisu radni) bit će organizirano ovaj tjedan, a precizne upute, koje udžbenike će trebati vratiti učenici će dobiti od svojih razrednika.

Molim učenike koji nisu podmirili dugovanja u glazbenoj školi da dugovanja uplate na račun Škole, kao i učenike koji nisu vratili knjige u školsku knjižnicu da to svakako učine do kraja nastavne godine.

V.

Iz Centra tehničke kulture Valpovo-Belišće javljaju svim zainteresiranim učenicima da se od 05.-16. srpnja 2021. godine u njihovim prostorijama organizira “Ljeto u tehnici”. Oni koji žele izraditi model helikoptera ili se baviti robotikom, fotografijom ili upravljati dronom trebaju se javiti u Centar tehnike ili na broj telefona 651-380.

VI.

Učenicima koji s uspjehom završavaju nastavnu godinu čestitam na uspjehu, a učenicima 8. razreda želim uspješan upis u srednju školu. Sve osmaše koji su išli na ekskurziju u Brodarice pohvaljujem za ponašanje u cijelosti jer ste svoje razrednike, učitelje i ravnatelja učinili ponosnim i potvrdili spoznaju da ste jedna od najboljih generacija zadnjih godina u našoj Školi.

Svim učenicima želim ugodne ljetne praznike.

Nastava u idućoj školskoj godini počinje u ponedjeljak 6. rujna 2021. godine, a na nastavu prije podne dolaze učenici „A” smjene.

Valpovo, 14. lipnja 2021. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.