Naše učenice “U gostima”

Učenice naše škole dobile su priliku kreativno provesti dio ljetnih praznika. Udruga za razvoj zajednice Kreaktiva iz Osijeka od 18. 7. do 25. 7. 2021. godine, zajedno je sa svojim partnerima iz Portugala, Španjolske, Mađarske i Italije provela razmjenu za mlade #OSBRIDGES u sklopu Erasmus + projekta.

U trodnevnoj međunarodnoj manifestaciji „U gostima“ od 30. 7. do 1. 8. 2021.godine, a u suradnji s udrugama Kreaktiva i Breza, Osijek su ponovno posjetili mladi iz Italije, Finske, Rumunjske, Mađarske i Hrvatske, također u sklopu Erasmus + projekta.

Učenice Buga Kurtović, Lucija Špoljarić, Leona Škrinjar, Dora Rajčevac, Ivana Vicić, Nora Pastulović, Nera Čolaković, Nikolina Belić, Lea Škorvaga i Patricija Vonić imale su priliku upoznati značajke kulture drugih naroda te učiti kroz gastronomiju, umjetnost, ples i druge aktivnosti. Za potrebe oba projekta naše su učenice bile dodatno vrijedne i asistirale nastavnici Maji Huis u body percussion radionicama. Bilo je to jedno ugodno i ispunjeno ljeto. Radujemo se novim projektima!