Obavijest učenicima br. 12./2022.

I.

U ovo vrijeme korizme naši učenici, njihovi roditelji i zaposlenici škole sudjelovali su u nekoliko humanitarnih akcija:

– U OŠ Valpovo, kao i PŠ Šag, Nard i Bocanjevci provedena je humanitarna akcija “40 djela ljubavi”  kojom se željelo pomoći djeci u najsiromašnijim zemljama svijeta kako bi imali  jedan obrok dnevno. Prikupljeno je nešto više od 3000 kn.

– U proteklom je mjesecu na naše područje doselilo nekoliko raseljenih obitelji iz Ukrajine. Članovi su obitelji različitih uzrasta te su se naši učenici i učitelji svesrdno priključili prikupljanju humanitarne pomoći u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem. Slike pune zbornice darova prikupljenih s vedrinom i brižljivo složenih paketa za prijatelje u nevolji, punile su nam srca i pokazale veliku humanost i spremnost na aktivno sudjelovanje. Zahvaljujemo svim učenicima, roditeljima i učiteljima koji su se u velikom broju odazvali akciji.

– Djelatnici naše škole prikupili su 2.550,00 kuna koje smo uplatili na račun Unicefa- za djecu Ukrajine.
Hvala svima, ponosni smo na sve koji su sudjelovali u ovim akcijama!

II.

U srijedu, 13. travnja 2022. godine zadnji je dan nastave prije proljetnih praznika, nastava se odvija po redovitom rasporedu.
Nastava nakon proljetnih praznika počinje u ponedjeljak, 25. travnja 2022. godine, a na nastavu prijepodne dolaze učenici „B“ smjene.

Svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i ostalim djelatnicima Škole želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

Valpovo, 12. travnja 2022. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.