Donacija tvrtke Santaj našoj školi

Područna škola u Nardu ima novu kosilicu i to zahvaljujući tvrtki Santaj d.o.o iz Valpova. Naime, nakon što se stara kosilica pokvarila ravnatelj Osnovne škole Matije Petra Katančića Dalibor Košutić obratio se za pomoć vlasniku tvrtke Santaj, koji je bez razmišljanja odlučio pomoći.

– Drago mi je da smo na ovaj način mogli pomoći valpovačkoj osnovnoj školi, čiji sam učenica bili i ja.  Posebno mi je drago da će ova kosilica biti u Nardu, jer po onome što sam danas ovdje vidjela, dolazi u prave ruke. Također, želim naglasiti kako će naša tvrtka i nadalje u sklopu svojih mogućnosti pomagati školi, rekla je Marina Santaj, voditeljica prodaje predajući zajedno s Damirom Pepićem, voditeljem financija novu kosilicu ravnatelj Daliboru Košutiću.

Na vrijednoj donaciji uz ravnatelja Košutića, zahvalile su se i učiteljice Verica Jezdić i Biserka Medved.

kosilica

– Zahvaljujem se u svoje ime i u ime svih učenika i zaposlenika škole, a osobito Područne škole Nard na ovoj donaciji koja će pomoći da okoliš ove zgrade bude kao i do sada uredan i lijep i na radost svih naših učenika. Čestitam svim djelatnicima tvrtke Santaj na dugogodišnjem radu, te im želim još puno poslovnih uspjeha, rekao je Dalibor Košutić.

Donacija tvrtke Santaj jedna je od nekoliko vrijednih donacija koje su stigle na adresu valpovačke osnovne škole. Naime, tvrtka Troha – Dil d.o.o. Osnovnoj je školi donirala PVC vrata koja će biti ugrađene na defektološki odjel, a zahvaljujući direktoru prodaje valpovačke Podružnice PBZ-a Zlatku Ivoševiću, na ljeto slijedi i obnova ove učionice.  Uz obnovu učionice defektološkog odjela tijekom ljetnih praznika započet će radovi na izmjeni krova.

– Zbog nedostatak sredstava obnova krova ići će u dvije etapa, a potpunu obnovu krovišta planiramo završiti na godinu, najavio je Dalibor Košutić te još jednom podsjetio kako krajem svibnja Osnovna škola Matije Petra Katančića obilježava dvije značajne obljetnice  240 godina postojanja Matične škole i 100 godina postojanja Područne škole u Nardu.