Obilježen dječji tjedan

Učenici naše škole i ove su godine sudjelovali u programu obilježavanja Dječjeg tjedna u organizaciji Društva “Naša djeca” grada Valpova.

Dječji tjedan započeo je svečano, otvorenjem izložbe likovnih radova i poruka djece pod nazivom Da sam odrasla, učinila bih… u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo u ponedjeljak 6. listopada.

DT_otvorenje

Tradicionalnim crtanjem kredama po pločniku na Trgu kralja Tomislava, u utorak 7. listopada, uz dječji glazbeni program Pjevaj i pleši!, veselo se nastavilo obilježavanje Dječjeg tjedna.

DT_centar3

DT_centar1

Članovi Dječjeg foruma s voditeljicom Ivanom Andrić-Pejak i predstavnici Dječjeg gradskog vijeća s voditeljicom Darijom Jančikić, u četvrtak 9. listopada posjetili su gradonačelnika Leona Žulja u Gradskoj vijećnici Grada Valpova. Istoga dana u večernjim je satima u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo predstavljena slikovnica Pričalica Ana autorica Livije Vranković i Kristine Čehajić.

DT_grad1

DT_grad2

U petak 10. listopada za više od 300 učenika nižih razreda bila je upriličena projekcija animiranog filma “Rio 2”. Prva je to projekcija nakon digitalizacije valpovačkoga kina, a djeca su bila oduševljena novom digitalnom 3D tehnologijom. Film je bio dar Grada Valpova najmlađim sugrađanima.

DT_centar3

DT_centar1