Mladi rukometaši izvrsni na općinskom natjecanju u Petrijevcima

U Petrijevcima je 26. veljače u dvorani Osnovne škole održano općinsko natjecanje u rukometu za 5. i 6. razrede. Sudjelovale su četiri ekipe osnovnih škola iz Ladimirevaca, Belišća, Petrijevaca i Valpova. Natjecanje je počelo u prijepodnevnim satima, a igrao se turnir sustavom na ispadanje, dvije bolje ekipe iz prvog susreta igraju za prvo mjesto, a dvije poražene ekipe se bore za treće mjesto. Prvu su utakmicu  igrali osnovne škole iz Petrijevcaca i Belišća. Belišćani su odlično startali i pobijedili odličnu ekipu Petrijevaca. Naši mladi  rukometaši su protiv Osnovne škole iz Ladimirevaca pokazali da su puno bolja ekipa i sigurno prošli u idući krug natjecanja, u borbu za prvo mjesto. Dokazali smo da smo najbolja ekipa kako igrom tako i rezultatom osvojivši prvo mjesto, s lakoćom smo pobijedili Belišće 23 – 10. Svaka pohvala svim ekipama na trudu i natjecanju i Belišćanima koji su nam zabili posljednji gol s centra sa zvukom sirene i osvojili drugo mjesto. Treće je mjesto osvojila Osnovna škola Petrijevci savladavši osnovnu školu iz Ladimirevaca koja je četvrta.

Mladi su rukometaši koji idu u našu osnovnu školu i  učenici su  5. i 6. razreda  pokazali koliko se rad i trud, kako u sportu tako i u svim ostalim stvarima, isplati i višestruko vrati.  Za ovu generaciju mladih rukometaša pod vodstvom trenera Alenka Bajera još ćemo čuti ove školske godine i u godinama koje dolaze. Osvojenim prvim mjestom plasirali su se na županijsko natjecanje koje će biti 15. ožujka 2016. u Gradskoj sportskoj dvorani u Valpovu.

Svojom su igrom sve ostavili bez daha pa ovim putem  pozivamo sve koji su u mogućnosti doći na županijsko natjecanje da dođu i bodre našu ekipu u borbi za što bolji rezultat i plasman na međužupanijsko natjecanje, što nam je svakako zacrtani cilj. O točnom početku natjecanja još ćemo vas obavijestiti.

Rukomet, 5 i 6 razredi

Za Osnovnu školu Matije Petra Katančića u Valpovu rukomet su igrali: Darjan Lazar, Frano Kuna, Luka Piškorjanac, Fabijan Pandurić, Antun Medved, David Sorgho, Borna Šimić, Karlo Vuksanić, Filip Pepić, Karlo Vidošić, Matija Bajer, Roko Markota, Ante Kuna i Neo Cvenić.

Marko Skelac