Međuopćinski turnir djevojčica osnovnih škola u futsalu

U ponedjeljak 12.12.2016. u osnovnoj školi u Ladimirevcima je održan malonogometni turnir za djevojčice osnovnih škola iz Belišća, Bizovca, Petrijevaca, Koške, Ladimirevaca i Valpova. Šest ekipa iz šest osnovnih škola smo podijelili u dvije skupine “A” i “B”. U skupini “A” su bili: Belišće, Petrijevci i Ladimirevci, a u skupini “B” uz nas su bili Bizovac i Koška.

U skupini “A” najbolja ekipa je bila iz Ladimirevaca sa dvije pobjede, Petrijevci su bili drugi s jednom pobjedom i Belišće treće sa dva poraza. U našoj skupini “B” Koška s dvije pobjede osigurava prvo mjesto skupine i finale turnira protiv Ladimirevaca. Mi kao drugoplasirana ekipa skupine “B” izborili smo utakmicu za treće mjesto protiv Petrijevaca, i Bizovac je bio trećeplasirana ekipa skupine “B” bez pobjeda i plasmana u završnicu turnira.

Kako smo već spomenuli pobjedom protiv Bizovca 3:1 i porazom protiv Koške 4:1 smo osigurali prolazak skupine i utakmicu za treće mjesto protiv Petrijevaca, priliku koji smo dobro iskoristili i uz malo sreće (moramo priznati) pobijedili 1:0 i osigurali medalje za djevojčice i pehar za školsku vitrinu. Sve pohvale učenicama na hrabrosti i borbenosti. Pokazale su kako ne odustaju niti u najtežim trenucima igre već hrabro nastavljaju igrat i boriti se do samog kraja utakmice, dok sudac ne svira kraj.

Najuspješnija ekipa turnira je bila ekipa iz osnovne škole “Ivana Brlić Mažuranić” iz Koške. U napetoj i do kraja neizvjesnoj utakmici pobijedili su djevojčice iz osnovne škole iz Ladimirevaca sa 2:0.

Za našu školu su igrale: Andreja Jovanović, Tea Šagi, Ivančica Musić, Hasija Plečko, Lana Maltar, Marijana Bogić, Marija Bogić, Tara Bušić, Lucija Talafuk, Petra Petersdorfer, Mirna Varžić i Aurelija Gljiva.

Marko Skelac