Obavijest učenicima br. 15./2017.

I.

U petak, 31. ožujka 2017. godine održat će se MODELARSKA LIGA. Natjecatelji se trebaju okupiti u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Belišće u 8.30 sati i javiti se gospodinu Draganu Francuzu.
Učiteljica Biljana Pantoš će doći u 9.00 sati.

II.

U ponedjeljak, 3. travnja 2017. godine obilježit će se 25. obljetnica akcije
hrvatskih branitelja u Baranji. Naši učenici aktivno će sudjelovati u obilježavanju obljetnice i to na sljedeći način:

  1. Učenici trećih razreda, čiji su roditelji potpisali suglasnost, sudjelovat će u Memorijalnoj utrci “Život za život” koja se trči od belišćanskog bazena do centra Belišća. Polazak autobusa koji će ih odvesti iz školskog dvorišta naše Škole u Belišće je u 12.30 sati. Nakon utrke i osvježenja učenici će biti vraćeni autobusom u Valpovo. Pratitelji učenika za navedenu aktivnost bit će učitelji trećih razreda.
  2. Učenici od 5. do 8. razreda, čiji su roditelji potpisali suglasnost, trčat će rutu od spomenika 107. brigade HV-a (tenk ispred zgrade Doma zdravlja Valpovo) do centra Belišća. Zbog prijave za utrku učenici moraju biti na navedenom mjestu u 12.30 sati. Nakon istrčane utrke i osvježenja na cilju u Belišću učenici će biti vraćeni autobusom u Valpovo. Pratitelji učenika za navedenu aktivnost bit će kolege Mira Glavaš i Marko Skelac.

Start obje utrke je u 13.00 sati.

  1. Učenici koji sudjeluju u svečanom mimohodu do spomenika poginulim braniteljima u Baranji (2 učenika iz svih razreda predmetne nastave) iz školskog dvorišta naše Škole krenut će autobusom u 16.00 sati. Povratak je nakon prigodnog programa autobusom. Pratitelji učenika za navedenu aktivnost bit će kolege Antonia Štefić i Vedran Slunjski.

Pozivam i ostale djelatnike da se pridruže obilježavanju ove obljetnice odavanja počasti poginulim braniteljima koji su za slobodu domovine dali ono najveće što su imali-svoj život!

III.

U srijedu, 5. travnja 2017. godine odražava se u 4. smotra saksofonista
osnovnih i srednjih glazbenih škola Hrvatske gdje smo mi, po četvrti puta, ponosni
domaćini. Svečano otvaranje smotre bit će u kapelici dvorca Normann Prandau, a nakon održane smotre u 12.30 sati Trio gig, poznati komorni sastav saksofona, održat će koncert za sve sudionike, ali i za sve zainteresirane. Na smotri sudjeluju škole iz osam gradova Hrvatske. U 15.00 sati domaćini smo stručnog skupa učitelja saksofona na državnoj razini.

Valpovo, 30. ožujka 2017. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v. r.