Obavijest učenicima br. 7./2017.

I.

Kao i prošle godine, Grad Belišće poklanja svim učenicima Valpovštine besplatno klizanje u određenim dogovorenim terminima. Klizanje je besplatno, a organizirani prijevoz autobusom učenici plaćaju 5,00 kuna. Svi razrednici moraju ponuditi učenicima mogućnost odlaska na klizanje i ukoliko više od polovine učenika želi ići, razrednik je dužan osigurati odlazak u jednom od ponuđenih termina.

Naši učenici su dobili besplatne termine klizanja 3. siječnja 2018. godine od 10.00 do 16.00 sati, pa pozivam učenike i njihove roditelje da u vlastittoj organizaciji iskoriste mogućnost besplatnog klizanja.

II.

Prigodom proslave Dana grada Valpova Grad organizira bepslatne kino projekcije za učenike naše Škole. Kino projekcije će se održati u srijedu, 6. prosinca u 11.30 sati za učenike razredne nastave (prijevoz učenika područnih škola bit će organiziran u dogovoru s učiteljicama PŠ), a gledat će se animirani film Vrapčić Richard.

Za učenike predmetne nastave, 7. prosinca u 12.30 sati prikazat će se film Čudo. Po učenike predmetne nastave iz Bocanjevaca autobus će doći u 11.45 sati.

III.

U četvrtak, 7. prosinca 2017. godine u 18.00 sati po peti puta u našoj Školi bit će organizirana Večer matematike u kojoj sudjeluje dio izabranih učenika i njihovih roditelja razredne i predmetne nastave. Toga dana, u „A” smjeni neće se održati peti i šesti sat nastave. Za provedbu Večeri matematike zadužujem sve učitelje razredne nastave, a od 5. do 8. razreda zadužujem sve učitelje matematike.

Vjerujem da će Večer matematike proći na zadovoljstvo učenika, njihovih roditelja i nas samih, stoga molim sve uključene da daju svoj odgovarajući doprinos.

IV.

Kao i svake godine, naša Škola uključena je u akciju Caritasa „Za tisuću radosti”. Naljepnice prodajemo po cijeni 2,00 kune.

Pozivam sve učenike koji imaju mogućnosti odvojiti dvije kune za ovu namjenu da se uključe u ovu humanitarnu akciju kako bi obradovali obitelji u potrebi.

V.

U petak, 8. prosinca 2017. godine neće biti redovite nastave povodom Dana Grada Valpova i blagdana Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije. Koristim priliku svim učenicima, njihovim roditeljima i djelatnicima Škole čestitati Dan Grada Valpova, a vjernicima i crkveni god.