Osvojene nove prve nagrade tamburaša na međunarodnom natjecanju u Požegi

U ponedjeljak i utorak (26. i 27. ožujka) u Požegi se održalo prestižno Peto međunarodno natjecanje tamburaša. Učenici našeg tamburaškog odjela su se natjecali i osvojili redom sljedeće nagrade:
Lana Šarčević učenica petog razreda gl. škole-bisernica, pod vodstvom svog profesora Danijela Čehajića, osvojila je prvu nagradu u drugoj folklornoj kategoriji sa 95,33 boda.
Luka Turk, učenik šestog razreda-brač, pod vodstvom profesora Hrvoja Nemeca, osvojio je prvu nagradu u trećoj klasičnoj kategoriji sa 90,60 boda.
U kategoriji komornih sastava, naš tamburaški kvartet koji čine Lana Šarčević – bisernica, Ivan Cimerman – brač, Ivan Čamagajevac – čelović i Luka Turk – čelo je pod ravnanjem profesora Hrvoja Nemeca osvojio prvu nagradu u prvoj klasičnoj kategoriji sa 91,80 boda.

Naš niz nevjerojatnih uspjeha se i ovaj puta nastavio, a ne moramo naglasiti koliko smo sretni i ponosni na naše učenike i kolege koji su svojim predanim radom opet dokazali koju koncentraciju kvalitete imamo u našim Glazbenim odjelima. Učenike je pratio prof. Branimir Pepić bez koga ovi uspjesi ne bi bili mogući.

Čestitamo od srca!

Latinka Ruski